sábado, 19 de septiembre de 2015

Menú del sábado

      Menú del sábado       

                               1º PLATOS                                   

Corazones de alcahofas salteados con jamón ibérico
Cors de carxofes saltejades amb pernil ibèric

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Parrillada de verduras plancha con romesco
Graellada de verdures planxa amb romesco
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones y delicias de naranja
Pa de coca amb escalivada, pinyons, bacallà i delícies de taronja
O
Piña rellena de gambas y salsa rosa con sésamo negro
Pinya farcida de gambes i salsa rosa amb sèsam negre
                                                                                   

2º PLATOS


Lenguado plancha con verduras o ensalada
Llenguado planxa amb verdures o amanida
O
Tagliatta de ternera brasa con parmesano y verduras
Tagliatta de vedella brasa amb parmesà i guarnició
O
Merluza fresca a la marinera o planchca
Lluç fresc a la marinera o planxa
O
Costillas de mediana de cabrito a la milanesa
Costelles i mitjanes de cabrit a la milanesa


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario