sábado, 26 de septiembre de 2015

Menú del sábado

      Menú del sábado       

                               1º PLATOS                                   

Paella de marisco
Paella de marisc

Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Espárragos verdes plancha con romesco o parmesano
Espàrrecs verds planxa amb romesco o parmesà
O
Falsas peras rellenas de gulas y gambas con mezclum y chupito granizado
Falses peres farcides de gules i gambes amb mezclum i xupito granizat
O
Huevos estrellados con jamón ibérico
Ous estrellats amb pernil ibèric
                                                                                   
2º PLATOS


Cordero al horno con patatas y verduras
Xai al forn amb patates i verdures
O
Rodaballo fresco plancha con verduras o ensalada
Turbot fresc planxa amb verdures o amanida
O
Chuletón de ternera brasa con guarnición
Mitjana de vedella brasa amb guarnició
O
Rape fresco a la marinera o plancha
Rap fresc a la marinera o planxa
O
Calamares  plancha con patatas o ensalada
Calamars  planxa amb patates o amanida

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario