sábado, 12 de marzo de 2016

Menú del sábado

   Menú del sábado       
                               1º PLATOS  

Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Sopa de la abuela con fideos, huevo y jamón ibérico
Sopa de l'àvia amb fideus, ou i pernil ibèric
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i parmesà amb cruixent de porros
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Ensalada de carnaval con escalibada, atún, bacalao, cogollos, delicias de naranja....
Amanida de carnestoltes amb escalivada, tonyina, bacallà, cabdells, delícies de taronja....

2º PLATOS

Pierna de cordero confitada a baja temperatura con guarnición
Cuixa de xai confitada amb baixa temperatura amb guarnició
O
Dorada estilo Donosti o plancha
Orada estil Donosti o planxa
O
Tagliatta de ternera brasa con virutas de parmesano, aceite de oliva virgen extra y guarnición
Taggliatta de vedella brasa amb encenals de parmesà, oli d'oliva verge extra i guarnició
O
Sepia y gambas plancha con patatas o ensalada
Sípia i gambes planxa amb patates o amanida

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario