viernes, 4 de noviembre de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 04-11-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Sopa de cebolla con huevo y tostones con parmesano
Sopa de ceba amb ou i crostons amb parmesà
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de puerros + mezclum
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent + mezclum
O
Brócolis con beixamel gratinados
Bròquils amb beixamel gratinats
O
Emperdrado de judías y atún-- Empedrat de mongetes seques i tonyina
Ensalada cóctel----Amanida còctel
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones, delicias de naranja.....
Pa de coca amb escalivada, bacallà, pinyons, delícies detaronja....
2º PLATOS
Parrillada de pescados plancha con verduras o ensalada
Graellada de peixos planxa amb verdures o amanida
O
Solomillo de ternera wolowina (NO MAS HECHO DEL PUNTO)brasa con guarnición
Filet de vedella wolowina (PROU FET DEL PUNT) brasa amb guarnició
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida
O
Lacón a la gallega
Lacón a la gallega
O
Merluza fresca a la romana o plancha
Lluç fresc a la romana o planxa
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario