viernes, 18 de noviembre de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 18-11-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Espinacas salteadas con pasas y piñones
Espinacs saltejades amb panses i pinyons
O
Pimiento relleno de carne, verduras y queso gratinado
Pebrot facit de carn, verdures i formatge gratinat
O
Escudella barrejada
Escudella barrejada
O
Ensalada capresse con olivada
Amanida capresse amb olivada
2º PLATOS
Solomillo de ternera brasa con guarnición NO MÁS HECHO DEL PUNTO
Filet de vedella brasa amb guarnició PROU FET DEL PUNT
O
Parrillada de pescados plancha con verduras o ensalada
Graellada de peixos planxa amb verdures o amanida
O
Lomo adobado rellenos de bacon y queso a la plancha
Llom adobat farcit de bacon i formatge a la planxa
O
Gulas con gambas a la billbaaina
Gules amb gambes a la bilbaïna
O
Pollo rustido al horno con hierbas aromáticas
Pollastre rostit al forn amb herbes aromàtiques
O
Dorada estilo Santurce o plancha
Orada estil Santurce o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

https://goo.gl/maps/fxCoX6NCbDo

No hay comentarios:

Publicar un comentario