sábado, 10 de agosto de 2019

Menú del sábado


Menú del sábado

Paella de marisco
Paella de marisc
O
Huevos estrellados con gulas y gambas
Ous estrellats amb gules i gambes
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Pan de coca con escalibada, queso de cabra y anchoa
Pa de coca amb escalivada, formatge de cabra i anxove
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Esparrgos verdes plancha con parmesano o romesco
Espàrrecs verds planxa amb parmesà o salsa romesco

2º Platos

Bacalao de Islandia con sanfaina o plancha
Bacallà d'Islàndia amb samfaina o planxa
O
Costillas y medianas de cordero brasa con allioli
Costelles i mitjanes de xai brasa amb allioli
O
Calamares de playa con gambas a la plancha
Calamars de platja amb gambes a la planxa
O
Carpaccio de buey con tostadas y mantequilla
Carpaccio de bou amb torrades i mantega

Copa de vino o cerveza o refrescos, Postre o café
Precio: 22 €   iva incluido  servicio para llevar + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos///Disposem d'informació sobre al.lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario