viernes, 5 de febrero de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 05-02-2016
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Sopa de  la abuela con fideos, huevo y jamón bérico
Sopa de l'àvia amb fideus, ous i pernil ibèric
O
Espinacas salteadas con gambas
Espinacs saltejades amb gambes
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents
O
Pan de coca con jamón ibérico
Pa de coca amb pernil ibèric
2º PLATOS
Lubina estilo Santurce o plancha
Llobarro estil Santurce o planxa
O
Solomillo de ibérico a la pimienta o brasa
Filet d'ibèric al pebre o brasa
O
Lenguado a la meunière o plancha
Llenguado a la meunière o planxa
O
Cordero brasa ( costillas y medianas ) con patatas y allioli
Xai brasa ( costelles i mitjanes ) amb patates i allioli
O
Boquerones a la andaluza con guarnición
Seitons a l'andalusa amb guarnició
O
Escalopa de pollo con crosta de parmesano
Escalopa de pollastre amb crosta de parmesà
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario