CARTA DE PESCADOS

         PESCADOS
 PEIXOS

BACALAO / BACALLÀ
A LA LLAUNA /A LA MIEL /A LA MEL /A LA  MUSELINA DE AJO/A LA MUSELINA D’ALL /A LA PLANCHA/A LA PLANXA

MERLUZA / LLUÇ
A LA VASCA/A LA BASCA/A LA MARINERA/REBOZADA/ARREBOSSAT/A LA PLANCHA/A LA PLANXA/EN SALSA VERDE/AMB SALSA VERD
SALSA              +

KOKOTXAS DE BACALAO /KOKOTXES DE BACALLÀ
A LA ANDALUZA/A L’ ANDALUSA/A LA VASCA/A LA BASCA/EN SALSA VERDE/AMB SALSA VERD

LENGUADO / LLENGUADO
DESPINADO Y RELLENO DE SALTEADO DE ESPINACAS Y GAMBAS/DESPINAT I FARCIT AMB SALTEJAT D’ ESPINACS I GAMBES/A LA MEUNIÈRE/A LA PLANCHA/A LA PLANXA

RAPE / RAP
CON SALSA DE LIMÓN ///AMB SALSA DE LLIMONA ///A LA MARINERA///A LA PLANCHA///A LA PLANXA//REBOZADO///ARREBOSSAT

RODABALLO a la gallega o plancha

TURBOT a la gallega o planxa

FILETE DE SALMÓN / FILET DE SALMÓ
A LA PARRILLA SOBRE LECHO DE PUERROS Y CHAMPIÑONES /A LA GRAELLA SOBRE LLIT DE PORROS I XAMPINYONS

GULAS CON GAMBAS / GULES AMB GAMBES
A LA BILBAINA /A LA BILBAÏNA

PULPO A LA GALLEGA / POP A LA GALLEGA 

CHANQUETES / XANQUETS
A LA ANDALUZA / A L’ANDALUSA

CALAMARES DE PLAYA a la plancha
CALAMARS DE PLATJA a la planxa

No hay comentarios:

Publicar un comentario