sábado, 2 de agosto de 2025

Menú del sábado

 

 

CALIU DE GRÀCIA

Sábado-Disabte    02-08-2025

 

MENÚ DEL DÍA COMO CARTA/ MENÚ DEL DÍA COM A CARTA

 

Champiñones rellenos de verduras y gambas acompañado de…

Xaminyons farcits de verdures i gambes acompanyat de…      13,90 €

 

Habitas super baby salteadas con jamón

Favetes super baby saltats amb pernil     13,90 €

 

Ensalada con ventresca e atún, salmón ahumado, pimientos asados y parmesano

Amanida amb ventresca de tonynina, salmó fumat, pebrots rostits i parmesà        15,90 €

 

Fideuá marinera con sepia, calamares y alioli

Fideuà marinera amb sípia, calamars i alioli    13,90 €

 

 

Espárragos verdes y blancos plancha con parmesano

Espàrrecs verds i blancs planxa amb parmesa     13,90 €

 

Gapacho andaluz con picadillo Caliu

Gaspatxo andalús amb picada Caliu       10,90 €

 

2º PLATOS

 

Cabrito confitado a baja temperatura sobre lecho de parmentier

Cabrit confit a Baixa temperatura sobre llit de parmesntier        18,90 €

 

 

Parrillada de pescados plancha con salsa tártara y verduras

Graellada de peixos planxa amb salsa tártara i verdures         20,90 €

 

Colita de rape fresco y gambas plancha con verduras   

Cueta de rap fresc i gambes planxa amb verdures       18,90 €

 

Solomillo ibérico de bellota brasa con puré de manzana y patatas

Filet d’ibèric de gla brasa amb puré de poma i patates       18,90 €

 

Parrillada de carnes brasa con patatas y alioli

Graellada de carns brasa amb patates i alioli         20,90 €

 

Calamares de playa rellenos de gambas  plancha con ajo-perejil, patatas o ensalada

Calamars de platja farcits de gambes planxa amb all-julivert, patates o amanida     18,90 €

 

pan, bebida, postre o café//pa, beguda, postre o cafè

PRECIO//PREU  29,50 €   iva incluido//iva inclòs

 

servicio para llevar-servei per emportar  0,50 cm o 1 €------Mahonesa o alioli  0,50 cm, parmesano  3,00 €

Dispones de información sobre alérgenos: consulte a nuestro personal

Disposeu d'informació sobre al·lèrgens: consulteu el nostre personal

No hay comentarios:

Publicar un comentario