sábado, 15 de julio de 2017

Menú del sábado

   Menú del sábado
1º PLATOS

Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Canelones de ternera e idizabal con corona de foie gratinados
Canelons de vedella i idizabal amb corona de foie gratinats
O
Risotto de espárragos y confit de pato con parmesano y crujiente
Risotto de confit d'ànec amb parmesà i cruixent
O
Ensalada de carnaval con pimientos asados, anchoa, atún, bacalao, delicias de naranja....
Amanida de carnestoltes amb pebrots rostit, anxove, tonyina, bacallà, delícies de taronja....
O
Crema de melón con delicias de ibérico
Crema de meló amb delícies d'ibèric

2º PLATOS

Lenguado a la meunière o plancha con verduras o ensalada
Llenguado a la meunière o planxa amb verdures o amanida
O
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Chipirones salteados con gambas y guarnición
Xipirons saltejats amb gambes i guarnició
O
Costillas y medianas de cabrito a la milanesa
Costelles i mitjanes de cabrit a la milanesa


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario