martes, 8 de agosto de 2017

Menú del martes

CALIU DE GRÀCIA
Martes 08-08-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Tortiglioni con verduras y parmesano
Tortiglioni amb verdures i parmesà
O
Rollitos de primavera con mezclum
Rotllets de primavera amb mezclum
O
Brandada de bacalao gratinada
Brandada de bacallà gratinada
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents
2º PLATOS  
Salmón fresco plancha con crosta de manchego
Salmó fresc planxa amb crosta de manxec
O
Solomillo de ternera brasa NO MAS HECHO DEL PUNTO con guarnición
Filet de vedella brasa PROU FET DEL PUNT amb guarnició
O
Calamares a la andaluza con guarnición
Calamars a l'andalusa amb guarnició
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli
O
Escalopa de ternera con crosta de parmesano
Escalopa de vedella amb crosta de parmesà
O
Merluza fresca a la marinera o plancha
Lluç fresc a la marinera o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      

 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario