sábado, 18 de enero de 2020

Menú del sábado-disabte


Menú del sábado
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Brandada de bacalao gratinada
Brandada de bacallà gratinada
O
Combinado de espárragos blancos y verdes plancha con salsa romesco o parmesano
Combinat d'espàrrecs blancs i verds planxa amb salsa romesco o parmesà
O
Saquitos de pasta fresca rellenos al pesto con parmesano
Saquets de pasta fresca farcit al pesto amb parmesà
O
Pan de coca con escalibada, anchoa y atún
Pa de coca amb escalvada, anxove i tonyina
O
Sopa de pescado con arroz
Sopa de peix amb arròs
2º Platos
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana y guarnición
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma i guarnició
O
Pulpo a la brasa sobre lecho de parmentier de patata
Pop a la brasa sobre cama de parmentier de patata
O
Costillas de cabrito a la milanesa con guarnición
Costelles de cabrit a la milanesa amb guarnició
O
Merluza fresca a la vasca o plancha con verduras o ensalada
Lluç fresc a la basca o planxa amb verdures o amanida
Copa de vino o cerveza o refrescos, Postre o café
Precio: 22 €   iva incluido  servicio para llevar + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos///Disposem d'informació sobre al.lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario