viernes, 6 de marzo de 2020

Menú del viernes-divendres


CALIU DE GRÀCIA
Viernes-Divendres 06-03-2020
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Fideuá marinera con allioli
Fdeuà marinera amb allioli
O
Pastel de bacalao y puerros con crujiente
Pastis de bacallà i porros amb cruixent
O
Espinacas salteadas con gambas
Espinacs saltejades amb gambes
O
Ensaladilla alemana con grissines
Amanida alemana amb grissines
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
O
Crema de verduras con picatostes
Crema de verdures amb crostons

2º platos

Pies de cerdo estilo caliu con patatas
Peus de porc estil caliu amb patates
O
Colita de rape con salsa veloute y gambas o plancha con guarnición
Cueta de rap amb salsa veloute i gambes o planxa amb guarnició
O
Entrecot de buey brasa con patatas y verduras
Entrecot de bou brasa amb patates i verdures
O
Parrillada de pescados plancha con salsa tártara
Graellada de peixos planxa amb salsa tàrtara
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida

COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
           Disposem d'informació sobre al·lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario