viernes, 13 de marzo de 2020

Menú del viernes-divendres


CALIU DE GRÀCIA
Viernes-Divendres 13-03-2020
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Fideuá marinera con alioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent
O
Espinacas salteadas con pasas y piñones
Espinacs saltejades amb panses i pinyons
O
Pan de coca con escalibada y queso de cabra
Pa de coca amb escalivada i formatge de cabra
O
Ensalada verde con queso fresco, brie, aguacate, mango....
Amanida veda amb formatge fresc, brie, alvocat, mango....

2º platos

Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida
O
Colita de rape estilo Cadaqués o plancha
Cueta de rap estil Cadaquès o planxa
O
Butifarra artesana  con sanfaina o brasa
Botifarra artesana amb samfaina o brasa
O
Salmón plancha con verduras o ensalada
Salmó planxa amb verdures o amanida
O
Envoltini de pollo con queso, pimiento y jamón
Envoltini de pollastre amb formatge, pebrot i  pernil

COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
           Disposem d'informació sobre al·lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario