sábado, 5 de marzo de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       
                               1º PLATOS  

Paella de marisco
Paella de marisc
O
Parrillada de verduras con salsa romesco
Graellada de verdures amb salsa romesco
O
Sopa de cebolla con huevo y tostones de parmesano
Sopa de ceba amb ou i crostons de parmesà
O
Tortiglioni con verduras y parmesano
Tortiglioni amb verdures i parmesà
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatges de cabra amb cruixents
O
Pan de coca con jamón ibérico
Pa de coca amb pernil ibèric

2º PLATOS

Parrillada de pescados frescos plancha con salsa tártara
Graellada de peixos frescos planxa amb salsa tàrtara
O
Solomillo de buey con reducción de Pedro Ximenez o brasa
Filet de bou amb reducció de Pedro Ximenez o brasa
O
Calamares de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja planxa amb patates o amanida
O
Costillas y medianas de cordero brasa con guarnición y allioli
Costelles i mitjanes de xai brasa amb gurnicció i allioli

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario