martes, 24 de mayo de 2016

Menú del martes

CALIU DE GRÀCIA
Martes 24-05-2016
Menú del día como carta
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
O
Tortiglioni con verduras y parmesano
Tortiglioni amb verdures i parmesà
O
Pan de coca con jamón ibérico
Pa de coca amb pernil ibèric
O
Coliflor con bechamel gratinada
Coliflor amb beixamel gratinada
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Empedrado de judías y atún con grissines
Empedrat de mongetes seques i tonyina amb grissines
2º PLATOS
Parrillada de carnes brasa (ternera, butifarra, pollo) con patatas y allioli
Graellada de carns brasa (vedella, botifarra, pollastre) amb patates i allioli
O
Merluza fresca a la romana o plancha
Lluç fresc a la romana o planxa
O
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Pastel de bacalao y puerros gratinado + mezclum y chupito granizado
Patis de bacallà i porros gratinat + mezclum i xupito granizat
O
Escalopa de ternera con crosta de parmesano
Escalopa de vedella amb crosta de parmesà
O
Bonito fresco plancha con salsa tártara
Bonìtol fresc planxa amb salsa tàrtara
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario