sábado, 28 de mayo de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado     

                               1º PLATOS

Corazones de alcachofas naturales salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil
O
Pimientos del piquillo rellenos de espinacas y gambas sobre dos salsas
Pebrots del piquillo farcits d'espinacs i gambes sobre dues salses
O
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Ensaladilla rusa con aguacates y gambas
Amanida russa amb alvocats i gambes

2º PLATOS

Cochinillo al horno con patatas panadera y manzana caramelizada
Garrí al forn amb patates fornera i poma caramel-litazada
O
Raya en salsa verde con almejas de carril o plancha con verduras o ensalada
Ratlla en salsa verda amb cloïsses de carril o planxa amb verdures o amanida
O
Cube-roll de ternera Wolowina (no mas hecho del punto)brasa con guarnición
Entrecot de vedella Wolowina (no mes fet del punt)brasa amb guarnició
O
Calamares frescos de playa plancha con ensalada o patatas
Calamars frescs de platja planxa amb amanida o patates

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario