sábado, 6 de agosto de 2016

Menú del sábado

   Menú del sábado       
                               1º PLATOS

Aguacates rellenos de gambas con sasla cóctel y semillas de amapola
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel i llavors de rosella
O
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pan de coca con jamón y lomo ibérico
Pa de coca amb pernil i llom ibèric
O
Ensalada de carnaval con bacalao, pimiento asado, anchoas, delicias de naranja...
Amanida de carnestoltes amb bacallà, pebrot rostit, anxoves, delícies de taronja....
O
Espárragos verdes plancha con romesco o parmesano
Espàrrecs verds planxa amb salsa romesco o parmesà
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
2º PLATOS
Solomillo de ternera brasa con patatas y pimientos del Padrón
Filet de vedella brasa amb patates i pebrots del Padrón
O
Rodaballo fresco plancha con verduras o ensalada
Turbot fresc planxa amb verdures o amanida
O
Costillas y medianas de cordero brasa con allioli
Mitjanes i costelles de xai brasa amb allioli
O
Merluza fresca a la marinera o plancha
Lluç fresc a la marinera o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario