viernes, 12 de agosto de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 12-08-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Espárragos verdes plancha con parmesano
Espàrrecs verds planxa amb parmesà
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Salpicón de marisco
Amanida de marisc
O
Brandada de bacalao gratinada
Brandada de bacallà gratinada
2º PLATOS
Entrecot de ternera brasa con guarnición
Entrecot de vedella brasa amb guarnició
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia plancha amb patates o amanida
O
Pollo rustido al horno con hierbas aromáticas
Pollastre rostit al forn amb herbes aromàtiques
O
Dorada plancha con verduras o ensalada
Orada planxa amb verdures o amanida
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana amb allioli
O
Bonito fresco encebollado o plancha
Bonìtol fresc amb ceba o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario