sábado, 10 de diciembre de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       
                               1º PLATOS

Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel y semillas de amapola
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel i llavors de rosella
O
Pan de coca con escalibada, anchoas y atún
Pa de coca amb escalivada, anxoves i tonyina
O
Calabacín relleno de carne gratinado
Carbassó farcit de carn gratinat
O
Crema de calabaza y zanahoria con delicias de ibérico y picatostes
Crema de carbassa i pastanaga amb delícies d'ibèric i crostons
O
Ensalada de queso de cabra con crujientes
Amanida de formatge de cabra amb cruixents

2º PLATOS

Rodaballo fresco a la gallega o plancha
Turbot fresc a la gallega o plalnxa
O
Entrecot de ternera Wolowina brasa NO MAS HECHO DEL PUNTO con guarnición
Entrecot de vedella Wolowina PROU FET DEL PUNT amb guarnició
O
Bacalao de Islandia a la muselina de ajo sobre base de tomate casen o planxa
Bacallà d'Islàndia a la muselina d'all sobre base de tomàquet casen o planxa
O
Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario