sábado, 24 de diciembre de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       
                               1º PLATOS

Risotto de confit pato y alcahofas naturales
Risotto de confit d'ànec i carxofes naturals
O
Aguacates rellenos de gambas con salsa cóctel y selmillas de sésamo
Alvocats farcits de gambes amb salsa còctel i llavors de sèsam
O
Combinado de espárragos verdes y blancos plancha con salsa romesco o parmesano
Combinat d'espàrrecs verds i balncs planxa amb salsa romesco o parmesà
O
Fideuá negra con sepia y allioli
Fideuà negra amb sípia i allioli
O
Huevos estrellados con gulas y gambas
Ous estrellats amb gules i gambes

2º PLATOS

Calamares rellenos en su tinta con guarnición
Calamars farcits en la seva tinta amb guarnició
O
Solomillo ibérico brasa con manzana carameliza, patatas y verduras
Filet d'ibèric brasa amb poma caramel-litzada, patates i verdures
O
Atún rojo plancha con salsa tártara, verduras o patatas o ensalada
Tonyina vermella planxa amb salsa tàrtara, verdures o patates o amanida
O
Entrecot de ternera gallega a los 4 quesos o brasa
Entrecot de vedella gallega als 4 formatges o brasa


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario