viernes, 9 de diciembre de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 09-12-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fiideuà marinera amb allioli
O
Sopa de cebolla con huevo y tostones de parmesano
Sopa de ceba amb ou i crostons de parmesà
O
Calabacín relleno gratinado
Carbassó farcit gratinat
O
Nidos de hojaldre rellenos con salsa strogonoff + crujiente
Nius de pasta de full farcits amb salsa strogonoff + cruixent
O
Espinacas salteadas a la catalana
Espinacs saltejades a la catalana
O
Macarrones vegetarianos con parmesano
Macarrons vegetarians amb parmesà
2º PLATOS  
Entrecot de buey a la brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli
O
Merluza fresca a la romana o plancha
Lluç fresc a la romana o planxa
O
Pollo rustido al horno con hierbas aromáticas
Pollastre rostit al forn amb herbes aromàtiques
O
Gulas con gambas al a bilbaina
Gules amb gambes a la bilbaïna
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario