sábado, 20 de junio de 2015

Menú del sábado

MENÚ DEL SÁBADO         
                               1º PLATOS                                   

Piña natural rellena de gambas con salsa rosa
Pinya natural farcida de gambes amb salsa rosa
O
Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Tagliatelle frescos al pesto o boloñesa con parmesano
Tagliatelle frescs al pesto o bolonyesa amb parmesà
O
Ensalada de carnaval (con bacalao, naranja.....)
Amanida de carnestoltes (amb bacallà, taronja...)
O
Espárragos verdes y blancos plancha con parmesano o romesco
Espàrrecs verds i blancs planxa amb parmesà o romesco

2º PLATOS

Rodaballo fresco plancha con verduras o ensalada
Turbot fresc planxa amb verdures o amanida
O
Cordero brasa ( costillas y medianas) con guarnición
Xai brasa (costelles i medianas) amb guarnició
O
Parrillada de pescados (merluza, congrio, salmón) con salsa tártara
Graellada de peixos (lluç, congre, salmó) amb salsa tàrtara
o
Solomillo de buey con reducción de Pedro Ximenez o brasa
Filet de bou amb reducció de Pedro Ximenez o brasa



COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario