lunes, 18 de abril de 2016

Menú del lunes

CALIU DE GRÀCIA
Lunes 18-04-2016
Menú del día como carta
Pera de patatas rellena de gulas y gambas con pimentón y aceite de oliva viegen extra
Pera de patates farcida de gules amb gambes amb pebre vermell i oli d'oliva verge extra
O
Espárragos verdes plancha con parmesano
Espàrrecs verds planxa amb parmesà
O
Tortilla de alcaccofas naturales///////Truita de carxofes naturals
O
Pan de coca con jamón ibérico/////Pa de coca amb pernil ibèric
O
Tagliatelle frescos a la napolitana con parmesano
Tagliatelle frescs a la napolitana amb parmesà
O
Sopa de cebolla con tostones de parmesano y huevo
Sopa de ceba amb crostons de parmesà i ou
O
Ensalada de trigo tierno con atún, queso, palitos...//Amanida de blat tendre amb tonyina, formatge...
2º PLATOS
Dados de entrecot a la pimienta
Daus d'entrecot al pebre
O
Calamares a la andaluza con patatas o ensalada
Calamars a l'andalusa amb patates o amanida
O
Butifarra artesana brasa con allioli y guarnición
Botifarra artesana brasa amb allioli i guarnició
O
Gambas plancha acompañadas.......
Gambes planxa acompanyades......
O
Escalopa de ternera con crosta de parmesano
Escalopa de vedella amb crosta de parmesà
O
Merluza fresca a la romana o plancha
Lluç fresc a la romana o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       
 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario