sábado, 23 de abril de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       
                               1º PLATOS
 
Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Corazones de alcachofas naturales salteadas con jamón
Cors de carxofes naturals saltejades amb pernil
O
Salpicón de marisco
Amanida de marisc
O
Lasaña de verduras y queso de cabra gratinada
Lasanya de verdures i formatge de cabra gratinada
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons

2º PLATOS

Lenguado a la meunière o planchacon verduras o ensalada
Llenguado a la meunière o planxa amb verdures o amanida
O
Pierna de cordero confitada a  baja temperatura con patatas a la portuguesa
Cuixa de xai confitada a baixa temperatura amb patates a la portuguesa
O
Sepia y gambas plancha con guarnición
Sípia i gambes planxa amb guarnició
O
Solomillo de buey al roquefort o brasa con guarnición
Filet de bou al roquefort o brasa amb guarnició


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:20 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario