viernes, 29 de abril de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 29-04-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pastel casero de puerros y bacalao con mezclum + chupito de crema de verdura
Pastis casolans de porros i bacallà amb mezclum + xupito de crema de verdures
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Espinacas salteadas con pasas y piñones
Espinacs saltejades amb panses i pinyons
O
Ensalada de carnaval con bacalao, pimientos escalibados, piñones, delicias de naranja...
Amanida de carnestoltes amb bacallà, pebrots escalivat, pinyons, delícies de taronja...
O
Parpadelle al pesto con parmesano
Parpadelle al pesto amb parmesà
2º PLATOS
Lenguado a la meunière o plancha
Llenguado a la meunière o planxa
O
Dados de entrecot a la pimienta
Daus d'entrecot al pebre
O
Calamares a la andaluza con mezclum o patates
Calamars a l'andalusa amb mezclum o patatas
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli
O
Merluza fresca a la Santanderina o plancha
Lluç fresc a la Santanderina o planxa
O
Pollo relleno con york, dátiles y espinacas a la brasa
Pollastre farcit amb york, dàtils i espinacs a la brasa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       
 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario