viernes, 8 de abril de 2016

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 08-04-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Piquillos rellenos de atún sobre dos salsas
Piquillos farcits de tonyina sobre dues salses
O
Crema de verduras con picatostes
Crema de verdures amb crostons
O
Macarrones caseros con chorizo ahumado, butifarra y parmesano
Macarrons casolans amb xoriço fumat, botifarra i parmesà
O
Huevos rellenos frios con salsa rosa
Ous farcits freds amb salsa rosa
2º PLATOS
Parrillada de carnes brasa con allioli
Graellada de carns brasa amb allioli
O
Lenguado a la meunière o plancha
Lenguado a la meunière o planxa
O
Solomillo de ibérico estilo pais vasco
Filet d'ibèric estil pais basc
O
Lubina plancha con salsa tártara
Lobarro planxa amb salsa tàrtara
O
Escalopa de pollo con crosta de parmesano
Escalopa de pollastre amb parmesà
O
Sardinas frescas a la santanderina o plancha
Sardines fresques a la santanderina o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario