Menú del sábado
1º PLATOS
Aguacates rellenos de gambas y salsa rosa con semillas de
amapola
Alvocats farcits de gambes i salsa rosa amb llavors de
rosella
O
Corazones de alcachofass naturales salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, delicias de naranja,
mezclum...
Pa de coca amb escalivada, bacallà, delícies de taronja,
mezclum...
O
Fideuá marinera con alllioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Ensalada de queso de cabra con crujiente
Amanida de formatge de cabra amb cruixent
2º PLATOS
Pierna de cordero confitada al horno a baja temperatura
con patatas panadera
Cuixa de xai confitada al forn a baixa temperatura amb
patates fornera
O
Parrillada de pescados frescos a la plancha con salsa
tártara o romesco
Graellada de peixos frescs a la planxa amb salsa tàrtara
o romesco
O
Solomillo o Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Filet o Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares de playa rellenos de gambas plancha con
guarnición
Calamars de platja farcits de gambes a la planxa amb
guarnició
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario