sábado, 15 de abril de 2017

Menú del sábado

Menú del sábado
1º PLATOS

Aguacates rellenos de gambas y salsa rosa con semillas de amapola
Alvocats farcits de gambes i salsa rosa amb llavors de rosella
O
Corazones de alcachofass naturales salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, delicias de naranja, mezclum...
Pa de coca amb escalivada, bacallà, delícies de taronja, mezclum...
O
Fideuá marinera con alllioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Ensalada de queso de cabra con crujiente
Amanida de formatge de cabra amb cruixent

2º PLATOS

Pierna de cordero confitada al horno a baja temperatura con patatas panadera
Cuixa de xai confitada al forn a baixa temperatura amb patates fornera
O
Parrillada de pescados frescos a la plancha con salsa tártara o romesco
Graellada de peixos frescs a la planxa amb salsa tàrtara o romesco
O
Solomillo o Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Filet o Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares de playa rellenos de gambas plancha con guarnición
Calamars de platja farcits de gambes a la planxa amb guarnició




COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario