sábado, 22 de abril de 2017

Menú del sábado

Menú del sábado
1º PLATOS

Sopa de pescado y marisco con arroz
Sopa de peix i marisc amb arròs
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Falsas peras rellenas de brandada de bacalao con mezclum
Falses peres farcides de brandada de bacallà amb mezclum
O
Raviolis frescos de verduras a la putanesca
Raviolis frescs de verdures a la putanesca
O
Ensalada de queso de cabra con crujiente
Amanida de formatge de cabra amb cruixent
2º PLATOS
Redondo de ternera con setas y patatas
Tall-rodó de vedella amb bolets i patates
O
Sepia y gambas plancha con bouquet de ensaladas
Sípia i gambes planxa amb bouquet d'amanides
O
Cube-roll de ternera Wolowina NO MAS HECHO DEL PUNTO con guarnición
Cube-roll de vedella Wolowina PROU FET DEL PUNT amb guarnició
O
Rape fresco con salsa veloutê y almejas de carril o plancha con veduras o ensalada
Rap fresc amb salsa veloutê i cloïsses de carril o planxa amb verdures o amanida

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario