sábado, 1 de abril de 2017

Menú del sábado

Menú del sábado
1º PLATOS


Arroz con zamburiñas y langostinos
Arròs amb zamburiñas i llagostins
O
Canelones de carrillera de ternera e idizabal con corona de foie gratinados
Canelons de gasta de vedella e idiazabal amb corona de foie gratinats
O
Pimientos del piquillo rellenos sobre dos salsas
Pebrost del piquillo farcits sobre dues salses
O
Combinado de espárragos blancos y verdes plancha con romesco o parmesano
Combinat d'espàrrecs blancs i verds planxa amb salsa romesco o parmesano
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà

2º PLATOS

Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Rape fresco estilo cadaqués o plancha
Rap fresc estil cadaquès o planxa
O
Escalopines de ternera con salsa de foie o plancha
Escalopines de vedella amb salsa de foie o planxa
O
Filete de atún fresco plancha con salsa tártara, verduras o ensalada
Filet de tonyina fresc planxa amb salsa tàrtara, verdures o amanida

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario