viernes, 31 de marzo de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 31-03-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con alliolli
Fideuà marinera amb allioli
O
Piquillos rellenos de atún, huevo, tomate, piñones....
Piquillos farcits de tonyina, ou, tomàquet, pinyons....
O
Brandada de bacalao gratinada
Brandada de bacallà gratinada
O
Alcachofas naturales al horno con salsa vinagreta
Carxofes naturals al forn amb salsa vinagreta
O
Empedrado ampurdanés con grissines
Empedrat empordanès amb grissines
O
Macarrones caseros con tomate, chorizo ahumado, butifarra y parmesano
Macarrons casolans amb tomàquet, xoriço fumat, botifarra i parmesà
2º PLATOS  
Merluza fresca a la santanderina o plancha
Lluç fresc a la santanderina o planxa
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Gulas con gambas a la bilbaina
Gules amb gambes a la bilbaïna
O
Envoltini de ternera con berenjena y brie o bistec plancha
Envoltini de vedella amb brie i albergínia o bistec planxa
O
Colita de rape estilo cadaqués o plancha
Cueta de rap estil cadaquès o planxa
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O 

No hay comentarios:

Publicar un comentario