jueves, 23 de marzo de 2017

Menú del jueves

CALIU DE GRÀCIA
Jueves 23-03-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Paella de marisco
Paella de marics
O
Corazones de alcachofas naturales salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil
O
Tallarines al pesto con parmesano
Tallarines al pesto amb parmesà
O
Ensaladilla rusa casera con grissines
Amanida rusa casolana amb grissines
O
Rollitos de primavera con mezclum
Rotllets de primavera amb mezclum
O
Pan de coca con escalibada y atún
Pa de coca amb escalivada i tonyina
2º PLATOS  
Bacalao de Islandia a la muselina de ajo sobre base de tomate casen o plancha
Bacallà d'Islàndia a la muselina d'all sobre base de tomàquet casen o planxa
O
Solomillo de ternera brasa NO MAS HECHO DEL PUNTO con guarnición
Filet de vedella brasa PROU FET DEL PUNT amb guarnició
O
Filete de cabracho a la andaluza o plancha
Filet descórpora a l'andalusa o planxa
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli
O
Gulas con gambas a la bilbaina
Gules amb gambes a la bilbaïna
O
Pies de cerdo estilo caliu
Peus de porc estil caliu
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      

 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario