sábado, 4 de marzo de 2017

Menú del sábado

Menú del sábado
1º PLATOS

Habitas super baby salteadas con jamón
Favetes super baby saltejades amb pernil
O
Brandada de bacalao gratinada
Brandada de bacallà gratinada
O
Pan de coca con escalibada y queso de cabra
Pa de coca amb escalivada i formatge de cabra
O
Aguacates rellenos con gambas y salsa cóctel
Alvocats farcits amb gambes i salsa còctel
O
Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i parmesà amb cruixent de porros

2º PLATOS

Cordero confitado al horno a baja temperatura con patatas panadera
Xai confitat al forn a baixa temperatura amb patates fornera
O
Rape fresco estilo Cadaqués o plancha
Rap fresc estil Cadaquès o planxa
O
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Lenguado plancha con verduras o ensalada
Llenguado planxa amb verdureso amanida



COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario