viernes, 10 de marzo de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 10-03-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Calabacín relleno de verduras  gratinado
Carbassó farcit de vedrdures gratinat
O
Alcachofas naturales al horno con salsa vinagreta
Carxofes naturals al forn amb salsa vinagreta
O
Crema de verduras con picatostes
Crema de verdures amb crostons
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
O
Ensaladilla rusa  con grissines
Amanida russa casolana amb grissines
2º PLATOS  
Bacalao de Islandia a la muselina de ajo sobre base de tomate casen o plancha
Bacallà d'Ilsàndia a la muselina d'all sobre base de tomàquet casen o planxa
O
Solomillo de ternera a la pimienta o brasa NO MAS HECHO DEL PUNTO
Filet de vedella al pebre o brasa PROU FET DEL PUNT
O
Boquerones fritos a la andaluza con mezclum
Seitons fregit a la andalusa amb mezclum
O
Callos de ternera con chorizo, patatas y garbanzos
Tripes de vedella amb xoriço, patates i cigrons
O
Escalopa de pollo con corosta de queso
Escalopa de pollastre amb crosta de formatge
O
Filetes de cabracho a la andaluza o plancha
Filets d'escórpora a l'andalusa o planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      
 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario