sábado, 25 de marzo de 2017

Menú del sábado

   Menú del sábado
1º PLATOS

Paella de pescado y marisco
Paella de peix i marisc
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente de puerros
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent de porros
O
Ensaladilla rusa casera con grissines
Amanida russa casolana amb grissines
O
Crema de calabacín con picatostes
Crema de carbassó amb crostons
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Milhojas de verduras y queso de cabra
Milfulles de verdures i formatge de cabra

2º PLATOS

Calamares plancha rellenos de gambas comn mezclum
Calamars planxa farcits de gambes amb mezclum
O
Cordero al horno con patatas panadera
Xai al forn amb patates fornera
O
Parrillada de pescados plancha con salsa tártara, verduras o ensalada
Graellada de peixos planxa amb salsa tàrtara, verdures o amanida
O
Solomillo ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario