viernes, 2 de septiembre de 2016

Menú del jueves

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 02-09-2016
Menú del día como carta
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pan de coca con escalibada, bacalao, piñones y delicias de naranja
Pa de coca amb escalivada, bacallà, pinyons i delícies de taronja
O
Judías verdes, patatas y zanahorias al vapor
Mongetes tendres, patates i pastanagues al vapor
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Ensalada verde con brie y queso fresco
Amanida verda amb brie i formatge fresc
O
Raviolis de queso a la putanesca con parmesano
Raviolis de formatge a la putanesca amb parmesà
2º PLATOS
Butifarra atesana con patatas al caliu
Botifarra artesana amb patates al caliu
O
Bacalao de Islandia a la llauna o plancha
Bacallà d'Islàndia a la llauna o planxa
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Salmón plancha con crosta de manchego
Salmó planxa amb crosta de manxec
O
Pollo rustido al horno con hierbas aromáticas
Pollastre rostit al forn amb herbes aromàtiques
O
Filete de cabracho plancha con mojo andaluz
Filet d'escòrpora planxa amb mojo andalús
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ       

 PRECIO:  13,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario