viernes, 2 de septiembre de 2016

Menú del sábado

Menú del sábado       
                               1º PLATOS

Corazones de alcachofas salteados con jamón
Cors de carxofes naturals saltejats amb pernil
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Paella de marisco
Paella de marisc
O
Espárragos verdes y blancos plancha con romesco
Espàrrecs verds i blancs planxa amb salsa romesco
O
Combinado de aperitivos caliu
Combinat d'aperitius caliu

2º PLATOS

Parrillada de pescados frescos plancha con salsa tártara
Graellada de peixos fresc planxa amb salsa tàrtara
O
Entrecot de ternera gallega brasa con patatas caliu con allioli
Entrecot de vedella gallega brasa amb patates al caliu amb allioli
O
Solomillo de ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
O
Calamares de playa a la plancha con guarnición
Calamars de platja a la planxa amb guarnició


COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario