martes, 22 de noviembre de 2016

Menú de navidad

caliu       MENÚ NAVIDAD-NADALDE GRÀCIA

CÓCTEL DE CAVA DE  BIENVENIDA Y APERITIVOCÒCTEL DE CAVA DE BENVINGUDA I APERITIU

1º PLATOS//PLATS
ROLLITOS DE CARPACCIO DE BACALAO CON ESCALIBADA Y ANCHOAS DE LA ESCALA ADEREZADOS CON ACEITE DE NUECES Y PIÑONES
ROTLLETS DE CARPACCIO DE BACALLÀ AMB ESCALIVADA I ANXOVES DE L’ESCALA AMANITS AMB OLI DE NOUS Y PINYONS
                                                                        O
CREPS DE MARISCO BAÑADOS CON SALSA CARDINALE
CREPS DE MARISC BANYATS AMB SALSA CARDINALE
                                                                        O
ESCUDELLA DE NAVIDAD CON GALETS Y POLLO DE CORRAL
ESCUDELLA DE NADAL AMB GALETS I POLLASTRE DE PAGÈS

                                                                        O
SURTIDO DE  JAMÓN Y LOMO IBÉRICO DE BELLOTA CON PAN DE COCA
ASSORTIMENT DE PERNIL I LLOM IBÈRIC DE GLA AMB PA DE COCA

2º PLATOS//PLATS

 RODABALLO FRESCO RELLENO DE ESPINACAS Y GAMBAS CON RISOTTO DE CALAMARES FRESCOS Y PLACTON MARINO
TURBOT FRESC FARCIT D'ESPINACS Y GAMBES AMB RISOTTO DE CALAMARS FRESCS I PLÀCTON MARÍ
                                                                        O
SOLOMILLO DE TERNERA GALLEGA CON CORONA DE FOIE Y REDUCCIÓN DE PEDRO XIMENEZ CON CANET DE CEBOLLA CARAMELIZADA Y PURÉ DE MANZANA NATURAL
FILET DE VEDELLA GALLEGA AMB CORONA DE FOIE I REDUCCIÓ DE PEDRO XIMENEZ AMB CANET DE CEBA CARAMEL-LITZADA I PURÉ DE POMA NATURAL 
O                                             
 ESPALDITA O PIERNA DE CABRITO CONFITADO AL HORNO CON HIERBAS FRESCAS  AROMÁTICAS GUARNECIDA CON AJOS TIERNOS, SETAS Y CHIPS DE ALCACHOFAS NATURALES
 ESPATLLA O CUIXA DE  CABRIT CONFITAT AL FORN  AMB HERBES FRESQUES AROMÀTIQUES ENGUIXAT  AMB ALL TENDRES, BOLETS I XIPS DE CARXOFES NATURALS
                                                O
MEDALLÓN DE RAPE FRESCO Y DELICIAS DE GAMBAS SOBRE FONDO VELOUTÉ AL CALVADOS Y LÁGRIMAS DE MAHONESA AL PLACTON MARINO
MELALLÓ DE RAP FRESC I DELÍCIES DE GAMBES SOBRE FONS DE VELOUTÉ A CALVADOS I LLÀGRIMES DE MAIONESA A PLÀCTON MARÍ

POSTRES//POSTRES

TRUFAS HELADAS SOBRE MUS DE NARANJA Y GALLETA CRUJIENTE
TRUFES GELADES SOBRE MUS DE TARONJA I GALETA CRUIXENT
SORBETE DE LIMÓN AL CAVA////XARRUP DE LLIMONA AL CAVA
TRONCO NAVIDEÑO CON CANET DE HELADO Y COULIS DE MANGO
TRONC DE NADAL  AMB CANET DE GELAT I COULIS DE MANGO
SORBETE DE MANDARINA CON MENTA FRESCA//XARRUP DE MANDARINA AMB MENTA FRESCA
BEBIDAS//BEGUDES
VINO BLANCO//VI BLANC LOS JALONES (VERDEJO);VINO TINTO//VI NEGRE MEDRANO IRAZU (crianza) CAVA GRAN CRU RESERVA
CAFÉ Y TURRONES//CAFÉ I TURRONS


PRECIO: 60 € IVA INCLUIDO//PREU 60 € IVA INCLÒS

No hay comentarios:

Publicar un comentario