sábado, 12 de noviembre de 2016

Menú del sábado

     Menú del                   sábado       

                               1º PLATOS


Arroz negro con sepia y allioli
Arròs negre amb sípia i allioli
O
Berenjena rellena gratinada
Albergínia farcida gratinada
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent de porros
O
Ensalada de carnaval con bacalao, escalibada, anchoas, atún, delicias de naranja.....
Amanida de carnestoltes amb bacallà, escalivada, anxoves, tonyina, delícies de taronja....
O
Sopa de la abuela con huevo, fideos y jamón ibérico
Sopa de l'àvia amb ou, fideus i pernil iberic

2º PLATOS

Chipirones salteados con gambas
Xipirons saltejats amb gambes
O
Dados de entrecot a la pimienta o Entrecot brasa con guarnición
Daus d'Entrecot al pebre o Entrecot brasa amb guarnició
O
Parrillada de pescado plancha con verduras o ensalada
Graellada de peixos planxa amb verdures o amanida
O
Escalopines de ternera con salsa de foie o plancha
Escalopines de vedella amb salsa de foie o planxa

COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO

POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario