martes, 22 de noviembre de 2016

Menú de San Esteban

caliu       MENÚ SAN ESTEBANDE GRÀCIA
CÓCTEL DE CAVA DE  BIENVENIDA Y APERITIVO//CÒCTEL DE CAVA DE BENVINGUDA I APERITIU

1º PLATOS//1º PLATS

CANELONES CASEROS DE CARRILLERA DE TERNERA Y QUESO IDIAZÁBAL CON CORONA DE FOIE, GRATINADOS
CANELONS CASOLANS DE GALTA DE VEDELLA  I FORMATGE IDIAZÀBAL AMB CORONA DE FOIE, GRATINATS
                                                                                    O
PLATO DE JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA CON PAN DE COCA
PLAT DE PERNIL IBÈRIC DE GLA AMB PA DE COCA
O
SOPA DE PESCADO Y MARISCO CON ARROZ AROMÁTICO
SOPA DE PEIX I MARISC AMB ARRÒS AROMÀTIC
O
TIMBAL DE VERDURAS ASADAS Y BACALAO CON PIÑONES CRUJIENTES Y ACEITE DE NUECES
TIMBAL DE VERDURES ROSTIDES I BACALLÀ AMB PINYONS CRUIXENTS I OLI DE NOUS
O
TARTAR DE ATÚN ROJO FRESCO Y GAMBAS SOBRE BASE DE AGUACATES, TOMATE RAF Y VINAGRETA DE SOJA Y MOSTAZA
TIMBAL DE TONYINA VERMELL I GAMBES SOBRE BASE DE ALVOCATS, TOMÀQUET RAF I VINAGRETA DE SOJA I MOSTASSA

2º PLATOS//2º PLATS

PARRILLADA DE PESCADOS PLANCHA (MERLUZA, PULPO, RODABALLO) CON VERDURAS, SALSA ROMESCO O  SALSA TÁRTARA
GRAELLADA DE PEIXOS PLANXA (LLUÇ, POP, TURBOT) AMB VERDURES, SALSA ROMESCO O SALSA TÀRTARA
O
SOLOMILLO DE TERNERA GALLEGA AL CABRALES CON PIMIENTOS DEL PIQUILLO Y CHIPS DE ALCACHOFAS NATURALES
FILET DE VEDELLA GALLEGA A CABRALES AMB PEBROTS DEL PIQUILLO I XIPS DE CARXOFES NATURALS
O
BACALAO CON GAMBAS, PIMIENTOS ASADOS Y MUSELINA DE ALLIOLI DE MEMBRILLO
BACALLÀ AMB GAMBES, PEBROTS ROSTITS I MUSELINA D'ALLIOLI DE CODONY
O
COSTILLAS DE CORDERO A LA BRASA CON FAJO DE ESPÁRRAGOS VERDES,  PATATAS PAJA Y ALLIOLI CASERO
COSTELLES DE XAI A LA BRASA AMB FEIX D'ESPÀRRECS VERDS, PATATES PALLA I ALLIOLI
POSTRES//POSTRES

MILHOJAS DE CREMA Y FRUTAS//MIL FULLES DE CREMA I FRUITA//PROFITEROLES CON CHOCOLATE CALIENTE/PROFITEROLS AMB XOCOLATA CALENTA/ SORBETE DE LIMÓN Y MANGO//XARRUP DE LLIMON I MANGO//COULAND DE CHOCOLATE Y CANET DE VAINILLA/COULAND DE XOCOLATA I CANET DE VAINILLA
BEBIDAS/BEGUDES
VINO BLANCO/VI BLANC LOS JALONES (verdejo); VINO TINTO/VI NEGRE MEDRANO IRAZU (crianza) CAVA  GRAN CRU RESERVA CAFÉ Y TURRONES///CAFÉ I TURRONS

PRECIO: PREU 50 € IVA INCLUIDO///PREU: 50 € IVA INCLÒS

No hay comentarios:

Publicar un comentario