CARTA DE ENTRANTES

                                                        ENTRANTES
                              
ENTRANTS

PAN DE COCA CON TOMATE / PA DE COCA AMB TOMÀQUET

SOPA DE PESCADO 
SOPA DE PEIX

GAZPACHO ANDALUZ
GASPATXO ANDALÚS

VERDURAS A LA PLANCHA  
VERDURES  PLANXA

CARPARCCIO DE BACALAO                                                      
     CARPACCIO DE BACALLÀ

CARPACCIO DE BUEY  CON PARMESANO
CARPACCIO DE BOU AMB PARMESÀ

SALMÓN AHUMADO CON  ENELDO                               
     SALMÓ FUMAT AMB ANET

CROQUETAS CASERAS (5 unidades)
CROQUETAS CASOLANES (5 unitats)

FOIE REBOZADO CON CEBOLLA CARAMELIZADA
FOIE ARREBOSSAT AMB CEBA CARAMELITZADA
CARACOLES ESTILO CALIU

CARGOLS ESTIL CALIU
PLATO DE JAMÓN DE BELLOTA                                  
 PLAT DE PERNIL DE GLA 

TABLA DE IBÉRICOS 
  FUSTA D’ IBÈRIC  

TABLA DE QUESOS
FUSTA DE FORMATGE 

GAMBAS A LA PLANCHA 
GAMBES PLANXA

MEJILLONES  VAPOR O MARINERA
MUSCLOS VAPOR O MARINERA

ALMEJAS PLANCHA O MARINERA
CLOÏSSES PLANXA O MARINERA

NAVAJAS plancha
NAVALLES planxa

CHANQUETES A LA ANDALUZA
XANQUETS A L’ANDALUSA

PULPO A LA GALLEGA
POP A LA GALLEGA

CALAMARES A LA ANDALUZA
CALAMARS A L’ANDALUSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario