PESCADOS
PEIXOS
BACALAO / BACALLÀ
A LA LLAUNA /A LA MIEL /A LA MEL /A
LA MUSELINA DE AJO/A LA MUSELINA
D’ALL /A LA PLANCHA /A
LA PLANXA
MERLUZA / LLUÇ
A LA VASCA /A LA BASCA /A LA MARINERA /REBOZADA/ARREBOSSAT/A
LA PLANCHA /A LA PLANXA /EN SALSA VERDE/AMB
SALSA VERD
SALSA +
KOKOTXAS DE
BACALAO /KOKOTXES DE BACALLÀ
A LA ANDALUZA /A L’ ANDALUSA/A LA VASCA /A LA BASCA /EN SALSA VERDE/AMB
SALSA VERD
LENGUADO / LLENGUADO
DESPINADO Y RELLENO DE SALTEADO DE ESPINACAS Y GAMBAS/DESPINAT I FARCIT
AMB SALTEJAT D’ ESPINACS I GAMBES/A LA MEUNIÈRE/A LA PLANCHA /A LA PLANXA
RAPE / RAP
CON
SALSA DE LIMÓN ///AMB SALSA DE LLIMONA ///A LA MARINERA///A LA PLANCHA ///A LA PLANXA //REBOZADO///ARREBOSSAT
RODABALLO a la gallega o plancha
TURBOT a la gallega o planxa
A LA PARRILLA SOBRE LECHO DE PUERROS
Y CHAMPIÑONES /A LA GRAELLA SOBRE
LLIT DE PORROS I XAMPINYONS
GULAS CON GAMBAS / GULES AMB GAMBES
A LA BILBAINA /A LA BILBAÏNA
PULPO A LA GALLEGA / POP A LA GALLEGA
CHANQUETES / XANQUETS
A LA ANDALUZA / A L’ANDALUSA
CALAMARES DE PLAYA a la
plancha
CALAMARS DE PLATJA a la planxa
No hay comentarios:
Publicar un comentario