viernes, 8 de septiembre de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 08-09-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente + chopito granizado
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent + xupito granissat
O
Judías verdes, patatas y zanahorias al vapor
Mongetes tendres, patates i pastanages al vapor
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu
O
Salpicón de marisco con grissines
Amanida de marisc amb grissines
O
Revoltillo de espárragos, gambas y champiñones
Remenat d'espàrrecs, gambes i xampinyons
2º PLATOS  
Filete de atún fresco plancha con salsa tártara
Filet de tonyina fresca planxa amb salsa tàrtara
O
Entrecot de buey brasa con guarnición
Entrecot de bou brasa amb guarnició
O
Gallo fresco plancha con verduras o ensalada
Bruixa fresca planxa amb verdures o amanida
O
Confit de pato con manzana caramelizada y arroz basmati
Confit d'ànec amb poma caramel-litzada i arròs basmati
O
Calamares de playa plancha con patatas o ensalada
Calamars de platja planxa amb patates o amanida
O
Envoltini de ternera con brie y berenjena o bistec plancha
Envoltini de vedella amb brie i albergínia o bistec planxa
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      

 PRECIO:  14,00 € SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario