viernes, 29 de marzo de 2019

Menú del viernes


CALIU DE GRÀCIA
Viernes 29-03-2019
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pastel de espárragos, gambas y champiñones con crujiente
Pastis d'espàrrecs, gambes i xampinyons amb cruixent
O
Pan de coca con queso idizábal y membrillo
Pa de coca amb formatge idiàzabal i codony
O
Lasaña de espinacas con gambas gratinada
Lasanya d'espinacs i gambas gratinada
O
Salpicón de marisco
Amanida de marisc
O
Macarrones vegetarianos con parmesano
Macarrons vegetarians amb parmesà

2º platos

Colita de rape a la marinera o plancha
Cueta de rap a la marinera o planxa
O
Cordero brasa con allioli
Xai brasa amb allioli
O
Filetes de cabracho a la andaluza o plancha
Filets d'escórpora a l'andalusa o planxa
       O
Escalopa de ternera////Escalopa de vedella
Libritos de lomo////Llibrets de llom
O
Lenguado a la meunière o plancha
Llenguado a la meunière o planxa
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli

COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
           Disposem d'informació sobre al·lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario