Menú del sábado
Corazones de
alcachofas naturales rellenos de gambas y champiñones gratinados
Cors de carxofes
naturals farcits de gambes i xampinyons gratinats
O
Paella de marisco//////Paella
de marisc
O
Combinado de
espárragos blancos y verdes plancha con salsa romesco
Combinat d'espàrrecs blancs i verds planxa amb salsa romesco
O
Esqueixada de
bacalao
Esqueixada de
bacallà
O
Crema de calabaza
y zanahorias con delicias de ibérico y picatostes
Crema de carbassa i pastanagues amb delícies d'ibèric i crostons
2º
Platos
Bacalao de
Islandia a la llauna con ajos tiernos y judías moradas
Bacallà
d'Islàndia a la llauna amb alls tendres i mongetes morades
O
Solomillo de
ternera a la pimienta o brasa con guarnición
Filet de vedella
al pebre o brasa amb guarnició
O
Sepia y gambas
plancha con ensalada o patatas o verduras
Sípia i gambes
planxa amb amanida o patates o verdures
O
Secreto de
ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric
brasa amb puré de poma
Copa
de vino o cerveza o refrescos, Postre o café
Precio:
22 €
iva incluido servicio para llevar + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos///Disposem
d'informació sobre al.lèrgens
No hay comentarios:
Publicar un comentario