sábado, 13 de abril de 2019

Menú del sábado


Menú del sábado
Corazones de alcachofas naturales rellenos de gambas y champiñones gratinados
Cors de carxofes naturals farcits de gambes i xampinyons gratinats
O
Paella de marisco//////Paella de marisc
                                                     O                           
Combinado de espárragos blancos y verdes plancha con salsa romesco
Combinat d'espàrrecs blancs i verds planxa amb salsa romesco
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
O
Crema de calabaza y zanahorias con delicias de ibérico y picatostes
Crema de carbassa i pastanagues amb delícies d'ibèric i crostons
2º Platos
Bacalao de Islandia a la llauna con ajos tiernos y judías moradas
Bacallà d'Islàndia a la llauna amb alls tendres i mongetes morades
O
Solomillo de ternera a la pimienta o brasa con guarnición
Filet de vedella al pebre o brasa amb guarnició
O
Sepia y gambas plancha con ensalada o patatas o verduras
Sípia i gambes planxa amb amanida o patates o verdures
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma

Copa de vino o cerveza o refrescos, Postre o café
Precio: 22 €   iva incluido  servicio para llevar + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos///Disposem d'informació sobre al.lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario