viernes, 21 de junio de 2019

Menú del viernes-divendres


CALIU DE GRÀCIA
Viernes-Divendres 21-06-2019
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Calabacín relleno de verduras gratinado
Carbassó farcits de verdures gratinat
O
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Pan de coca con queso manchego y anchoa
Pa de coca amb formatge manxec i anxove
O
Empedrado de judías con atún y grissines
Empedrat de mongetes seques amb tonyina i grissines
O
Brandada de bacalao gratinada
Brandada de bacallà gratinada
O
Gazpacho andaluz con picadillo caliu
Gaspatxo andalús amb picada caliu

2º platos

Entrecot de buey brasa con patatas y verduras
Entrecot de bou brasa amb patates i verdures
O
Colita de rape estilo Cadaqués o plancha
Cueta de rap estil Cadaquès o planxa
O
Solomillo ibérico brasa con puré de manzana
Filet d'ibèric brasa amb puré de poma
       O
Sepia plancha con patatas o ensalada
Sípia planxa amb patates o amanida
O
Bacalao de Islandia a la llauna o plancha
Bacallà d'Islàndia a la llauna o planxa
O
Butifarra artesana brasa con allioli
Botifarra artesana brasa amb allioli

COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
           Disposem d'informació sobre al·lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario