viernes, 14 de febrero de 2020

Menú del viernes-divendres


CALIU DE GRÀCIA
Viernes-Divendres 14-02-2020
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º platos

Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Hojaldre relleno de queso de cabra y membrillo con crujiente
Pasta de full farcit de formatge de cabra i codony amb cruixent
O
Tortilla de alcachofas naturales
Truita de carxofes naturals
O
Habitas baby a la catalana/// Favetes baby a la catalana
O
Pan de coca con escalibada y anchoas o atún
Pa de coca amb escalivada i anxoves o tonyina
O
Berenjena rellena gratinada //Albergía farcida gratinada
O
Ensalada verde con queso fresco, brie, aguacate,cogollos, mango....
Amanida verda amb formatge fresc, brie, alvocat, cabdells, mango....

2º platos

Colita de rape y gambas con salsa veoute o plancha
Cueta de rap i gambes amb salsa veloute o plancha
O
Codillo al horno con patatas panadera
Garró al forn amb patates fornera
O
Calamares plancha con patatas o ensalada
Calamars planxa amb patates o amanida
O
Envoltini de terenera con brie y berenjena o bistec plancha
Envoltini de vedella amb brie i albergínia o bistec planxa
O
Atún encebollado plancha con salsa tártara
Tonyina amb ceba o planxa amb salsa tàrtara
O
Secreto de ibérico brasa con puré de manzana
Secret d'ibèric brasa amb puré de poma

COPA DE VINO O AGUA O REFRESCO O CERVEZA; POSTRE O CAFÉ     
           PRECIO: 14,50 €   SERVICIO PARA LLEVAR + 0,50 €
Disponemos de información sobre alérgenos
           Disposem d'informació sobre al·lèrgens

No hay comentarios:

Publicar un comentario