viernes, 24 de octubre de 2025

Menú del día

 

CALIU DE GRÀCIA 

Viernes-Divendres  24-10-2025

Menú del día como carta////menú del día com a carta

 

Fideuá marinera con sepia, calamares y alioli

Fidueà amrinera amb sípia, calamars i alioli        9,50 €

 

Burritos rellenos de verduras y parmesano con crujiente

Burritos farcits de verdures i parmesà amb cruixent    9,50 €

 

Toertilla de bacalao

Truita de bacallà       8,50 €

 

Salpicón de marisco con grissines

Amanida de marisc amb grissines               8,50 €

 

Sopa casera con galets

    Sopa casolana amb gales     8,50 €

 

Pan de coca con queso brie y anchoas

Pa de coca amb formatge brie i anxoves    8,50 €

 

2º PLATOS/ PLATS

 

Lenguado y gambas plancha con verduras

Llenguado i gambes planxa amb verdures       12,50 €  

 

Libritos de lomo, queso y jamón dulce

Llibrets de llom, formatge i pernil dolç     9,50 €

 

Colita de rape fresco plancha con verdurs

Cueta de rap fresc planxa amb verdures            12,50 €

 

Solomillo de ternera brasa (no mas hecho del punto) con guarnición

Filet de vedella brassa (no mes fet el punt) amb guarnició    11,50 €

 

Pechuga de pollo con salsa de limón al eneldo o plancha

Pit de pollastre amb salsa de llimona a l’anet o planxa           9,50 €

 

Calamarcitos a la plancha con ajo-perejil, patatas o ensalada

Calamarcets a la planxa amb all-julivert, patates o amanida     9,50 €

                                                                                                                                                                                                                          

Pan, una bebida, postre o café/Pa una beguda, postre o café

 

Precio/Preu  17,95 € iva incluido//iva inclòs

 

Servicio para llevar-Servei per emportar 0,50 € o 1 €

 Suplemento/Suplemaent de parmesano 3 €, salsa mahonesa o alioli 050 €

Dispones de información sobre alérgenos: consulte a nuestro personal

Disposeu d’informació sobre al·lèrgenos: consulteu el nostre personal

No hay comentarios:

Publicar un comentario