viernes, 3 de febrero de 2017

Menú del viernes

CALIU DE GRÀCIA
Viernes 03-02-2017
MENÚ DEL DÍA COMO CARTA
1º PLATOS
Fideuá marinera con allioli
Fideuà marinera amb allioli
O
Burritos rellenos de verduras y queso con crujiente de puerros
Burritos farcits de verdures i formatge amb cruixent de porros
O
Espinacas salteadas a la catalana
Espinacs saltejades a la catalana
O
Duo de ensaladas con grissines
Duo d'amanides amb grissines
O
Croquetas de escudella con bouquet de ensaladas
Croquetes d'escudella amb bouquet d'amanides
O
Sopa de cebolla con huevo y tostones de parmesano
Sopa de ceba amb ou i crostons de parmesà
2º PLATOS  
Salmón plancha con crosta de manchego
Salmó planxa amb crosta de manxec
O
Pies de cerdo estilo caliu
Peus de porc estil caliu
O
Pastel de bacalao y puerros gratinado
Pastis de bacallà i porros gratinat
O
Calamares plancha con patatas o ensalada
Calamars planxa amb patates o amanida
O
Pollo brasa con patatas y verduras
Pollastre brasa amb patates i verdures
O
Solomillo de ternera a los 4 quesos o  brasa NO MAS HECHO DEL PUNTO
Filet de vedella als 4 formatges o  brasa PROU FET DEL PUNT
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO; POSTRE O CAFÉ      
 PRECIO:  14,00 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario