Menú del sábado
1º PLATOS
Arroz con zamburiñas y langostinos
Arròs amb zamburiñas i llagostins
O
Canelones de carrillera de ternera e idizabal con corona
de foie gratinados
Canelons de gasta de vedella e idiazabal amb corona de
foie gratinats
O
Pimientos del piquillo rellenos sobre dos salsas
Pebrost del piquillo farcits sobre dues salses
O
Combinado de espárragos blancos y verdes plancha con
romesco o parmesano
Combinat d'espàrrecs blancs i verds planxa amb salsa
romesco o parmesano
O
Esqueixada de bacalao
Esqueixada de bacallà
2º PLATOS
Confit de pato con peras caramelizadas y arroz basmati
Confit d'ànec amb peres caramel-litzades i arròs basmati
O
Rape fresco estilo cadaqués o plancha
Rap fresc estil cadaquès o planxa
O
Escalopines de ternera con salsa de foie o plancha
Escalopines de vedella amb salsa de foie o planxa
O
Filete de atún fresco plancha con salsa tártara, verduras
o ensalada
Filet de tonyina fresc planxa amb salsa tàrtara, verdures
o amanida
COPA DE VINO O CERVEZA O REFRESCO
POSTRE O CAFÉ. PRECIO:22 €
No hay comentarios:
Publicar un comentario